I Don’t Like Attending Online Webinars…
Yet, I am offering one. I didn’t want to be a hypocrite…
So I Made My ONLINE Workshop Different!
Screen time is less than half the Workshop
Sitting and just listening won’t give you the tools, you need to practice what you learn. Due to that, the focus of this Workshop is on you engaging with your partner and applying what you are learning.
As much as this is an ONLINE Workshop, my presentation portion is actually less than half the total Workshop time.
When I present, it’s not just a lecture
I want you to learn this, so I know I have to keep you engaged. Due to that, I talk some, show movie clips, ask you questions, and have you do ‘mini-exercises’ during my presentation portion. Teaching is fun for me, so I work hard to make your learning a positive experience.
Screen time is broken up
Look at the schedule below and you see I alternate the screen time with the practical portion of the Workshop. This is how I always do my Workshops; ONLINE is no different. I want you to PRACTICE the tools you are learning, so I give you plenty of time on both days to do so.
Your ONLINE Workshop Schedule
|Presentation Time||Couple’s Time|
|9:00 – 10:30||Science of Love||90 min|
|10:30 – 10:40||Break||10 min|
|10:40 – 11:00||ARE Assessment||20 min|
|11:00 – 12:00||Identifying Negative Cycles||60 min|
|12:00 – 12:10||Break||10 min|
|12:10 – 1:00||Conversation 1||50 min|
|1:00 – 1:45||Lunch||45 min|
|1:45 – 2:15||Learning Our Raw Spots||30 min|
|2:15 – 3:05||Conversation 2||50 min|
|3:05 – 3:35||Handling Rocky Moments||30 min|
|3:35 – 3:45||Break||10 min|
|3:45 – 4:45||Conversation 3||60 min|
|4:45 – 5:00||Day’s Summary||15 min|
|Screen Time||Couple’s Time|
|9:00 – 10:00||Hold Me Tight||60 min|
|10:10 – 10:20||Break||10 min|
|10:20 – 11:10||Conversation 4||60 min|
|11:10 – 11:45||Addressing Past Hurts||35 min|
|11:45 – 11:55||Break||10 min|
|11:55 – 12:45||Conversation 5||50 min|
|12:45 – 1:05||Keeping Your Momentum|
|1:05 – 1:50||Lunch||45 min|
|1:50 – 2:10||Bonding Through Touch||20 min|
|2:10 – 2:40||Conversation 6||30 min|
|2:40 – 3:10||Keeping Your Love Alive||30 min|
|3:10 – 3:40||Conversation 7||30 min|
|3:45 – 4:00||Summary & Farewells||15 min|
What are the available dates?
May 16-17, 2020
(All couples welcome)
June 13-14 2020
(Lesbian couples only)
How long is it?
Two days: Saturday 9-5 and Sunday 9-4.
(Time may be modifed based on participants’ time zones)
How many couples will attend?
At the most, 3 couples attend.
What ‘Tools’ Are Needed for Online?
- Privacy and the ability to work without interruption
- Computer with camera or an Ipad
- Good lighting
- Access to a printer to print workbook materials
Are same-sex couples welcome?
Yes. These Workshops are inclusive. I also have Workshops for lesbian couples only. Learn more about lesbian couples-only Workshops here.
How much is it?
The cost per couple is $675.
What do we get with this?
- Pre-workshop questionnaire so I am familiar with your issues prior to your attending
- Pre-workshop session so we ensure you are comfortable with technology
- Workbook with exercises (printed by you)
- Plenty of structured practice with my coaching you
- Follow-up 30-minute video session
- Weekly emails with tips and strategies to help your relationship
- Invitation to a private Facebook group for my alumnae only where you get continued access to me, additional tips, and support
Can we attend privately?
Yes. I have created a special space with safeguards set during the quarantine period. My Private Retreats allow me to focus on you alone, are tailored for your situation, and are held at my physical location.
I want you to succeed. My ONLINE Workshops are no different.
The small group size of 3 couples, private virtual rooms, and my meeting with you prior to the Workshop are just some of the many things that make these ONLINE Workshops successful.
Due to the limited number of spaces, I encourage you to sign up while there is still space.
“Hold Me Tight®” is a registered trademark to Sue Johnson.